Sunday, September 16, 2012

Just impossible.


Oh,gambar doodle sebelah ni memang comel.walaupun tak berapa nak comel sangat.let it be.Unknown doodle.Simply draw.
First,Sangat bertuah sapa2 yang pandai main alat music.Seni kot.Bukan sekadar test petik2 je.Dan mendengar instrumental musicsangatlah syok.I.M. memang menjadi salah satu minat aku.Takkira yg genre macam mane.Tapiyg x lembik sangat.Sedang2 sahaja.Salah satu sebab ialah kerana ia boleh tune up semangat aku.Baru2 ini aku terjumpa music by mohram.Aku x pasti dia sorang2 ataupun by group.Tapi music yang dialunkan sangat nice.Mostly diorang guna seruling dan gambus.ke rebana entah? 
Mohram dianggotai oleh dua ahli ini.Diberi nama Mohar dan Ramli.Ni salah satu poster konsert mereka.Dan salah satu music instrumentalnya adalah seperti dibawah ni.Anda dipersilakan untuk mendengar.Enjoiss.


Bertajuk embun seruling :)
JUst sharing.
Pray for me.





No comments:

Post a Comment