Saturday, April 30, 2011

Jom Bersiap...

Mungkin sekarang kita sedang sibuk sekarang dengan pelbagai urusan yang perlu diselesaikan..sedang menunggu untuk ke mana-mana agenda atau urusan penting,
Jom bersiap untuk menghadapi hari akhirat....




Saturday, April 9, 2011

Love...

I'm in love with this...


it's not the TV channel but it's a place for learning..
haha...TLC ni bukan channel Astro 703 tuh..tpi channel tu aku suka gak bukak...
TLC yang aku nak dipost ni adalah Terengganu Language Centre...bawah pentadbiran Perpustakaan awam terengganu..
Aku menuntut ilmu selama lebih kurang sebulan kat sini..
Banyak kenangan manis yang aku peroleh kat sini..
Teacher2 cool gile :)

UMI
Mr. Jo
Madam Aini
Madam Nora
yang banyak mengajar kitorang erti kehidupan



Aku rindu group Callibre...
u r always in my heart...
Aku doakan korang berjaya.. 

Let's the picture talk
2 dri kiri ,umi,madam aini,madam nora

degil kau ye...

smile :)

kitorang lagik

centre:Mr. Joachim...mmg power ..aku salute mr. jo

tgk je la..
credit to:
umi 



Friday, April 8, 2011

MusLiM WomeN ArE QuEeNS!


 A British man came to Sheikh and asked: "Why is not permissible in Islam for women...not to shake hands with a man?"

The Sheikh said: "Can you shake hands with Queen        Elizabeth?"

British man said: "Of course not, there are only certain people who can shake hands with Queen Elizabeth".

  The Sheikh replied: "Our women are Queens and Queens do not shake hands with strange men".